Agenda

Filter: 

  Wijzer in gezondheid Wijzer in mantelzorgen Wijzer in NL

Alle Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Appeltaartconcert: Vrolijk en Fijnzinnig – Gratis muziek en appeltaart!

20 oktober 2023 | 14:00 - 16:00

Op vrijdag 20 oktober spelen Appeltaartmusici bestaande uit Wiesje Nuiver, Michiel Holtrop en Daniel Kramer (bijna) bekende meesterwerken in de Pauluskerk in Breukelen.

DCR Breukelen zet mantelzorgers in Stichtse Vecht graag in het zonnetje en toont haar waardering door een Appeltaartconcert speciaal voor hen te sponsoren! Tijdens het Appeltaartconcert hoor je muziek van Bach, Brahms, Kreisler en Shostakovitch. Tot slot is er overheerlijke appeltaart, gezelligheid en een kopje koffie!


Stichting Appeltaartconcerten speelt klassieke muziek voor mensen ‘met afstand tot de concertzaal’. De appeltaart staat symbool voor de ontspannen en veilige sfeer van de concerten. Ze spelen in wijktheaters, buurthuizen, zorginstellingen in bijna heel Nederland en op 20 oktober in de gemeente Stichtse Vecht!


Datum: vrijdag 20 oktober
Tijd: inloop vanaf 14.00 uur – einde 16.00
Locatie: Pauluskerk Breukelen
Kosten: gratis

Aanmelden concert


Wijzer in mantelzorgen is er ook voor jou

Wijzer in mantelzorgen biedt onafhankelijke informatie, ondersteuning en advies. Naast individuele ondersteuning worden er informatiebijeenkomsten, contactmomenten met andere mantelzorgers en cursussen aangeboden. Wij adviseren over wet- en regelgeving, bieden een luisterend oor en geven tips om mantelzorg plezierig en draaglijk te houden. Heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek over jouw rol als mantelzorger? Neem contact met ons op.


Wil je graag op de hoogte worden gehouden?

Mis niets van MOmenz! Schrijf je in en ontvang 1 tot 2 keer per maand nieuwsbrief met daarin de agenda en het nieuws van MOmenz.

Aanmelden nieuwsbrief


Gegevens

Datum:
20 oktober 2023
Tijd:
14:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Organisator

Wijzer in mantelzorgen
E-mail
mantelzorg@momenz.nl

Locatie

Pauluskerk breukelen
Straatweg 37
Breukelen, 3621 CM
To top