Agenda

Filter: 

  Wijzer in gezondheid Wijzer in mantelzorgen Wijzer in NL

Alle Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mantelzorgbijeenkomst: Hoe herken je een jonge mantelzorger?

21 juni | 19:30 - 21:00

Wat kan ik verwachten?

20% van de jongeren groeit op met zorgen, zorgtaken of moet zorg missen. Dit zijn jonge mantelzorgers. Zij dragen liefdevol – en soms ongezien – bij aan de zorg voor een familielid. Voor deze groep mantelzorgers wordt er landelijk in de week van 1 tot en met 7 juni speciale aandacht gevraagd. Wijzer in Mantelzorg wil graag op 21 juni bewustwording voor deze groep creëren, door met ouders en professionals in gesprek te gaan en horen hoe zij omgaan met de impact van de zorgsituatie op kinderen en jongeren in een gezin.

Tijdens de bijeenkomst vertellen wij je graag: hoeveel kinderen van deze situatie kunnen leren, hoe je signalen van overbelaste jonge mantelzorgers herkent en waarom aandacht voor deze kinderen belangrijk is.

Deze bijeenkomst is gericht op ouders en professionals van kinderen en jongeren waarbij een ouder, broer of zus in het gezin extra zorg nodig heeft.


Datum: woensdag 21 juni 2023

Tijd: 19:30-21.00 uur (inloop 19:15 uur)

Locatie: Vondelstraat 51 | MOmenz

Kosten: gratis

Aanmelden mantelzorgbijeenkomst


Wijzer in mantelzorgen is er ook voor jou

Wijzer in mantelzorgen biedt onafhankelijke informatie, ondersteuning en advies. Naast individuele ondersteuning worden er informatiebijeenkomsten, contactmomenten met andere mantelzorgers en cursussen aangeboden.

Wij adviseren over wet- en regelgeving, bieden een luisterend oor en geven tips om mantelzorg plezierig en draaglijk te houden.

Heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek over jouw rol als mantelzorger? Neem contact met ons op.


Wil je graag op de hoogte worden gehouden?

Mis niets van MOmenz! Schrijf je in en ontvang 1 tot 2 keer per maand nieuwsbrief met daarin de agenda en het nieuws van MOmenz.

Aanmelden nieuwsbrief


Heb je vragen neem contact op met:

Marieke Reversma

Wijzer in Mantelzorg | Adviseur | Welzijn op recept

Merit Hendriks

Wijzer in mantelzorg | Projectleider | Respijtwijzer

Gegevens

Datum:
21 juni
Tijd:
19:30 - 21:00
Evenement Categorieën:
,
To top