Maaltijdservice “Vers aan Tafel”

Wil je dagelijks lekker en gezond kunnen eten? En kwalitatieve maaltijden bij de hand hebben als je een keer geen zin hebt om te koken? Dan zijn de maaltijden van de maaltijdservice van MOmenz wat voor jou!

Aanmeldformulier maaltijdservice


Vers aan Tafel

Vers aan Tafel voert de maaltijdservice van MOmenz uit. Al meer dan 15 jaar bereiden de chef-koks van Vers aan Tafel op ambachtelijke wijze de heerlijkste maaltijden. Met meer dan 160 verschillende gerechten op de menukaart is er zoveel variatie en keuze, dat er altijd wel iets bij zit wat je lekker vindt!

✓ Gratis op dinsdag thuisbezorgd door een vaste bezorger
✓ Geen periodieke afnameverplichting
✓ 10% korting op de maaltijden van Vers aan Tafel via MOmenz
✓ Keuze uit meer dan 160 verschillende maaltijden uit de Hollandse, Italiaanse, oosterse of vegetarische keuken – Óok maaltijden voor de kleine eter (350 à 400 gram)
✓ Dieetmaaltijden zoals gemalen maaltijden en zoutarme maaltijden


Vers bereid

De maaltijden worden bereiden met verse groenten van het seizoen en vis uit duurzame vangst. Na bereiding worden de maaltijden razendsnel teruggekoeld en ingevroren. Op die manier blijven de smaak, voedingswaarden en kwaliteit optimaal bewaard. Vers aan Tafel bereidt gezonde maaltijden zonder conserveringsmiddelen, kleurstoffen en smaakversterkers.


Aanmelden maaltijdservice

Ontdek het gemak van Vers aan Tafel en probeer nu de zes populairste maaltijden voor slechts € 29,99!*

Woon je in gemeente Stichtse Vecht? Dan kun je je aanmelden via MOmenz. Je ontvangt dan blijvend 10% korting op de maaltijden. 

*Let op! De Proefbox is eenmalig te bestellen per adres/huishouden.

Aanmeldformulier maaltijdserviceAnoniem (83)

Fijn dat ik op deze manier een lekkere warme maaltijd kan eten!


Misschien ook interessant:


Wijzer in eigen huis

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Wijzer in eigen huis biedt onafhankelijke informatie, ondersteuning en advies. MOmenz ondersteunt bij het zelfstandig thuis wonen in de gemeente Stichtse Vecht. We kunnen […]

Lees verder »

Hulp bij huishouden

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Lukt het huishouden jou niet meer? Of loop je tegen bepaalde taken aan?  Samen met jou kijken wij naar wat er mogelijk is. Samen […]

Lees verder »

Thuisadministratie

Vraagt het op orde houden van je administratie momenteel te veel van je? Door allerlei oorzaken raak je soms het overzicht op jouw financiën en administratie kwijt. Dat maakt het […]

Lees verder »
To top