Wijzer in vrijwillige inzet

Samen maken we Gemeente Stichtse Vecht. Ons doel is om (potentiële) vrijwilligers en organisaties met elkaar te matchen. Maar ook om de onderliggende vraag bespreekbaar te maken.

Lees hier het laatste nieuws


Vrijwilligers

We helpen je graag bij het vinden van passend vrijwilligerswerk in de gemeente Stichtse Vecht. Vrijwilligerswerk dat aansluit bij jouw talenten, wensen én agenda.

Benieuwd naar jouw talenten? Doe de test!


Organisaties

Is jouw organisatie in de gemeente Stichtse Vecht op zoek naar vrijwilligers? We helpen je hier graag bij! Zo heeft de Vrijwilligerscentrale een uitgebreide vacaturebank. Daarnaast hebben we ook een vrijwilligerspool of beter gezegd de talentenbank waarin je zelf naar een vrijwilliger kan zoeken.

Lees hier wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.


Bewoners initiatieven

Heb je als inwoner, bewonersgroep of ondernemer een idee voor jouw buurt en wil je dat realiseren? Maak dan gebruik van onze hulpmiddelen die bijdragen aan het realiseren van jouw ideeën, wensen en initiatieven. Initiatieven die de zorg ontlasten hebben voorrang.

Meld hier je idee aan


Maatschappelijk betrokken ondernemen

Steeds meer ondernemers in de gemeente Stichtse Vecht kiezen voor maatschappelijk betrokken ondernemerschap. Maar hoe geef je hier vorm aan?
Heeft jouw organisatie interesse hierin? Kom snel met ons in contact zodat wij jouw onderneming hierin kunnen ondersteunen en adviseren.

> Ik wil meer weten!


Vacaturebank

De vrijwilligersvacaturebank maakt onderdeel uit van wijzer in vrijwillige inzet. Met ons online platform matchen we personen aan organisaties en andersom.
Wil je meer weten over vrijwilligerswerk en vrijwillige inzet binnen de gemeente Stichtse Vecht? Kijk dan op:

> De vacaturebank


Vrijwilligerswerk bij MOmenz

MOmenz wordt op allerlei gebieden ondersteund door 400 vrijwilligers. Zij zijn een drijvende kracht achter de dienstverlening van MOmenz.

Meer weten over het vrijwilligerswerk bij MOmenz? Neem contact met ons op of neem vast een kijkje bij onze vrijwilligers vacatures


Heb je vragen neem contact op met:

Chantal Werensteijn

Staf | Coördinator Bedrijfsvoering
Wijzer in vrijwillige inzet | Maatschappelijk makelaar

Marijke Boot

Wijzer in vrijwillige inzet | Maatschappelijk makelaar | Bewoners initiatieven

Natasja Verhoogt

Wijzer in vrijwillige inzet | Maatschappelijk makelaar | Vrijwilligers en maatschappelijke organisatiesThessa (19)

Door de fijne samenwerking een mooi project opgezet!


Misschien ook interessant:


To top