Wijzer in gezondheid

Wijzer in gezondheid biedt onafhankelijke informatie, ondersteuning en advies. Iedereen wil gezond blijven en mee kunnen doen in de maatschappij. Wat vind jij belangrijk voor jouw gezondheid en wanneer voel jij je gelukkig?

Weet je niet waar te beginnen? En heb je behoefte aan een gesprek?

Neem contact op


Laat je inspireren!

Wijzer in gezondheid organiseert bijeenkomsten, sport- en beweeglessen, workshops en lezingen over Positieve Gezondheid. Zo kun je zelf ontdekken wat voor jouw gezondheid belangrijk is. We inspireren je graag over onderwerpen die jou fysiek, sociaal en mentaal gezond houden. Gezondheid is een breed begrip. Bij MOmenz gaan we uit van Positieve Gezondheid. Dit is niet alleen de fysieke gezondheid, maar ook hoe je zelf om kunt gaan met fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven.

Programma:

Wil je op de hoogte gehouden worden over het programma?

Maandelijks stuurt MOmenz een overzicht van alle activiteiten en de laatste nieuwtjes.

Aanmelden inwoners nieuwsbrief


Sport & bewegen

MOmenz organiseert een groot aantal sport- en beweegactiviteiten. Het aanbod richt zich op volwassenen vanaf 21 jaar. Voor iedereen is een geschikte activiteit te vinden passend bij de conditie en mogelijkheden. Mis je aanbod of heb je hulp nodig bij het kiezen van een nieuwe sport? Neem contact met ons op. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Heb je interesse in een activiteit? Volg dan vrijblijvend een proefles.

> Overzicht Sport & bewegen

Extra informatie

Inschrijven

 

Zit er geen passend aanbod voor je tussen, kijk dan voor het volledige aanbod sport en bewegen in Stichtse Vecht op Sportpunt, klik hier voor de website.


Weer lekker in je vel

Na een vervelende gebeurtenis of als je ziek bent, kan het lastig zijn om weer een positieve draai aan je leven te geven. Je vindt lastig aansluiting in je omgeving of het ontbreekt je aan structuur in je dag. Je wilt graag jouw situatie veranderen, maar het lukt nog niet zo goed. Je zit niet lekker in je vel.

Het liefst wil je zonder medicijnen of psychologische zorg je weer lekker in je vel voelen. Maar hoe pak je dit aan en waar begin je? Je hebt het punt bereikt dat je wel wat hulp kunt gebruiken. De adviseurs van MOmenz kunnen jou hierbij helpen. Bijvoorbeeld door weer mensen te ontmoeten en zinvol bezig te zijn.

Neem contact op met het team van MOmenz. Zij helpen je graag verder.
Indien nodig kan er ook een medewerker bij je langskomen om je verder te helpen. Of wandel eens binnen bij het CIP.

Aanmelden persoonlijk gesprek


Hulp vragen lastig?

Wil je graag jouw situatie veranderen, maar lukt dit zelfstandig niet zo goed? Neem dan contact op met team MOmenz.


Heb je vragen neem contact op met:

Daphne De Vette

Wijzer in eigen huis | Adviseur | Informatief huisbezoek | Welzijn op recept

Esther Versteeg

Wijzer in gezondheid | Adviseur welzijn & sport

Default Image

Wijzer in gezondheid | Maatschappelijk makelaar | Buurtsportcoach

Leonie de Vries

Wijzer in gezondheid | Adviseur | Positieve GezondheidAnoniem (51)

Ik zit weer lekkerder in mijn vel! Dankzij de ondersteuning van de vrijwillige coach kijk ik nu veel breder en heb ik nieuwe interesses ontdekt. Ik heb nieuwe activiteiten ondernomen en durf stappen te zetten.


Misschien ook interessant:


To top