Thuisadministratie

Vraagt het op orde houden van je administratie momenteel te veel van je? Door allerlei oorzaken raak je soms het overzicht op jouw financiën en administratie kwijt. Dat maakt het regelen van jouw geldzaken lastig. In je directe omgeving is er niemand die jou verder kan helpen. Hoe nu verder?


Hoe werkt het?

Thuisadministratie helpt je geldzaken en administratie op orde te brengen en te houden.

Denk aan:

  • hulp bij het invullen van formulieren
  • hulp bij aanvraag van voorzieningen
  • doornemen van de binnengekomen post en het ordenen daarvan
  • overzicht maken van inkomsten en uitgaven
  • plan van aanpak maken.

Hulp van de vrijwilliger is gratis.


Het doel

Thuisadministratie helpt jou graag verder. Een vrijwilliger ondersteunt je (tijdelijk) bij het op orde krijgen van jouw (financiële) administratie. Dit heeft als doel dat jij na een tijdje het overzicht weer hebt en weer zelfstandig verder kan.


Hulp vragen lastig?

Wil je graag jouw situatie veranderen, maar lukt dit zelfstandig niet zo goed? Neem dan contact op met ons telefoonteam.

Meer informatie


Heb je vragen neem contact op met:

Carolien van der Heijde

Wijzer in eigen huis | Adviseur | Thuisadministratie | Welzijn op recept


Vacature: Vrijwilliger Thuisadministratie

Vind je het leuk om vrijwilliger te worden? Kijk je graag samen met mensen naar passende oplossingen? Haal je voldoening uit het begeleiden, motiveren en stimuleren van mensen die het overzicht even kwijt zijn?

Met een paar uurtjes in de week kan je al van meerwaarde zijn.

Meld je aan als vrijwilliger


Anoniem (61)

Mijn administratie doe ik weer zelfstandig! Dankzij de hulp en ondersteuning van de vrijwilliger Thuisadministratie is mijn administratie weer op orde en overzichtelijk.


Misschien ook interessant:


Wijzer in eigen huis

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Wijzer in eigen huis biedt onafhankelijke informatie, ondersteuning en advies. MOmenz ondersteunt bij het zelfstandig thuis wonen in de gemeente Stichtse Vecht. We kunnen […]

Lees verder »

Hulp bij huishouden

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Lukt het huishouden jou niet meer? Of loop je tegen bepaalde taken aan?  Samen met jou kijken wij naar wat er mogelijk is. Samen […]

Lees verder »

Maaltijdservice “Vers aan Tafel”

Wil je dagelijks lekker en gezond kunnen eten? En kwalitatieve maaltijden bij de hand hebben als je een keer geen zin hebt om te koken? Dan zijn de maaltijden van […]

Lees verder »
To top