Kennisdelers: Omgaan met chronische pijn en/of vermoeidheid

Kennisdeler: Omgaan met chronische pijn en/of vermoeidheid

Donderdag 13 april: 19:30 – 21:00 | De Bibliotheek Maarssenbroek

Maandag 17 april: 14:30 – 16:00 | Gezondheidcentrum Maarssen

Kosten: Gratis 

Aanmelden Kennisdeler


Wat kan ik verwachten?

Pijn en vermoeidheid, door welke klachten dan ook, kunnen je flink beperken in het uitvoeren van je dagelijkse activiteiten. Vaak spelen onbewuste patronen en overtuigingen daarin een grote rol, bijvoorbeeld  ”ik doe het niet goed genoeg”. Zo zijn perfectionisme, moeite met grenzen aangeven of erg verzorgend zijn voor anderen energievreters.

Vaak wordt er gezegd dat je aan chronische vermoeidheid en pijn niet veel kan doen. “Je moet ermee leren leven”. Naast dat je hier niet zoveel aan hebt, kan dit een behoorlijk hopeloos gevoel geven. Het kan ook anders! Tijdens deze kennisdelers sessie laat Ergotherapeut Anita IJntema je zien en voelen hoe je anders naar je klachten kunt kijken. Je ervaart hierdoor weer meer regie over je leven en voelt je lekkerder in je vel.


Wat is een kennisdeler?

Kennisdeler is een gratis ontmoetingsbijeenkomst en inspiratiesessie, bedoeld om te inspireren en handvatten te geven over relevante onderwerpen uit de Positieve gezondheid.


Wil je graag op de hoogte worden gehouden?

Mis niets van MOmenz! Schrijf je in en ontvang 1 tot 2 keer per maand nieuwsbrief met daarin de agenda en het nieuws van MOmenz.

Aanmelden nieuwsbrief


Heb je vragen neem contact op met:

Leonie de Vries

Wijzer in gezondheid | Adviseur | Positieve Gezondheid

To top